top of page

Antiche Scuderie Isontine

                                                       Klub avtomobilov in motornih koles

PRIJAVA

Za prijavo v društvo obstajata dva načina:

 

 

TRADICIONALNO:

 

Osebno vsak ponedeljek na sedežu društva ali vsakega 15. v mesecu na društveni večerji.
Po pošti nam pošljite v celoti izpolnjeno prijavnico, kopijo prometnega dovoljenja in slike vašega vozila (avto: centralna fotografija zadnjega dela, ¾ s sprednje desne strani – motor: zadnji del in desni bok).

 

 

PO SPLETU:

 

Po elektronski pošti nam pošljite v celoti izpolnjeno prijavnico, kopijo prometnega dovoljenja in slike vašega vozila (avto: centralna fotografija zadnjega dela, ¾ s sprednje desne strani – motona kolesa: zadnji del in desni bok).

 

 

Članarina je veljavna eno koledarsko leto (zapade 31. decembra). Članarino za naslednje tekoče leto je treba plačati najkasneje do 31. januarja.

 

 

 

ZAHTEVE ZA VOZILA

 

 

Tip vozila:

 

V društvo so sprejeta vsa vozila, avtomobili, motorna kolesa, terenska vozila, avtodomi in tovornjaki, ki imajo vsaj 20 let od datuma proizvodnje, ne glede na blagovno znamko, vrednost in narodnost.
 

 

Pogoji:

 

Vozila morajo biti, če niso bila obnovljena in z ozirom na njihovo starost, ohranjena v primernem stanju. Obnovljena vozila morajo biti obnovljena z ozirom na izvorne značilnosti. V vsakem primeru ne smejo imeti očitnih sprememb, ki bi iznakazile izvorno obliko.

Vozila ne smejo imeti radikalnih sprememb, lahko imajo večja platišča, moderen in športen volan ali sodoben avtoradio.


So dobrodošla vozila s starinskimi spremembami ali združljivimi z obdobjem izvora (feltne, dodatni žarometi, estetske in mehanske spremembe kot npr. znižanje podvozja – abarth, ipd.)


V primeru odstopanja od zgornaj navedenih določil ali keterega koli spora z njimi, si odbor pridržuje pravico sprejetja vozila po njenem pregledu.

.

$2600

bottom of page