top of page

Antiche Scuderie Isontine

                                                       Klub avtomobilov in motornih koles

KLUB

Klub "Antiche Scuderie Isontine", je bilo ustanovljeno v Gorici leta 2005 s strani petih mladih ljubiteljev starinskih avtomobilov in motornih koles, z voljo in željo, da se ohrani in deli čar z drugimi ljubitelji motorjev.


Že od ustanovitve je društvo poželo velik uspeh, člani je veliko in število stalno narašča.


Že v prvem letu delovanja je društvo postalo razpoznavno hvala organizaciji, skupaj z društvom "Amici della Topolino", dvodnevnega srečanja z ogledom goriškega gradu in muzeja prve svetovne vojne v Gorici ter z enogastronomskim izletom v prošutarno San Daniele.


Pridobljene izkušnje, ki so nam omogočile nadaljno organizacijo različnih prireditev, katerih vrhunec je srečanje Gorica-Milje (Gorizia-Muggia). To srečanje je postalo tradicionalno in ga prirejamo vsako leto.

 

Vsak ponedeljek zvečer so vam odborniki društva na razpolago v zvezi z dejavnostmi v sklopu društva, obnovitev članstva in novih vpisov. 

 

 

 

Naše društvo nudi vsem svojim članom možnost, da prihranijo denar pri sklepu avtomobilske ali motorne zavarovalne police. V primeru, da ste lastniki več vozil, je možno pridobiti dodaten popust.

Imamo različne konvencije z največjimi zavarovalnicami tako, da član lahko izbere tisto, ki mu najbolj ustreza. Poleg tega se pri mehaničnih in kleparskih delavnicah ter trgovinah rezervnih delov dogovarjamo o ugodnih ponudbah, ki bodo rezervirane za naše člane.

Klub je tudi odličen vir nasvetov za obnovo, mala vzdrževanja in nudi podporo pri iskanju težko dobavljivih rezervnih delov.

Naš odbor vam je s svojimi izkušnjami in znanjem na razpolago za kakeršnekoli dvome ali vprašanja v zvezi s starinkimi avtomobili in motorji ter veljavnimi predpisi.

Vsakega 15. v mesecu organiziramo srečanja ob večerji za vse člane in prijatelje.
Na ta dan, v restavraciji in piceriji "La Tarantella" v Gorici, Corso Italia št.  99, boste preživeli zanimiv večer, ki ga prirejamo z namenom, da izboljšamo učinkovitost društva, načrtujemo prireditve, izmenjamo  mnenja ipd. Med večerom si ogledamo tudi posnetke avtomobilov in drugih zanimivosti.

Poleg tega smo v društvu, zaradi stalne prisotnosti novih članov in prijateljev, ki so lastniki ameriških vozil, ustanovili novo sekcijo.

 

$2600

bottom of page